Kök – Bar – Event – Konferens – Fest

The story

- Finns ingen bättre plats att vara på -
Mer om oss.

På Kungsbron ett stenkast från Stockholm centralstation finner du vår nyrenoverade restaurang, Aw Kungsbron. En av Stockholms mest inbjudande atmosfärer, innehar en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt, en ljuvlig plats att avnjuta din frukost, lunch, middag eller fest.

Vårt mål är att erbjuda våra gäster det allra bästa i varje detalj. Därför är det möjligt för oss att anpassa våra erbjudande utan standardiseringar. Vi välkomnar privatpersoner såväl som företag till vår fantastiska miljö.

Baren
With love from Peru

Här finner du våra dryck allt från husets vin till årgångar. Missa inte våra signatur cocktails, med touch från Peru, noggrant utvalda.

Maten
Unik upplevelse

I Aw Kungsbron serverar vi vår fantastiska peruansk inspirerade tapas med ett brett sortiment av dryck, vi anordnar konferensfrukost/lunch, middagar och andra fester; så som födelsedagar, babyshower, bröllop, företagsevenemang, julmiddagar och nyårsfest för att bara nämna några möjligheter.

Restaurangen har plats för upp till 250 gäster och erbjuder den senaste och högsta teknikstandarden; med två projektorer och två fällbara skärmar, ett obefläckat ljudsystem samt utmärkta justerbara belysningsmöjligheter. Möjligheterna i den här restaurangen upphör med din fantasi.

08-35 50 00
info@awkungsbron.se
Kungsbron 21, 111 22 Stockholm

© All rights reserved | Dolbiani

Close
VÅR MENY
ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag 10:00 - 23:00
Fredag 10:00 - 01:00
Lördag 16:00 - 01:00
Söndag Stängt
HITTA HIT
Close